Bakside Hjem

Kurs og aktiviteter

 

 
Kurs og aktiviteter 201716. juni 2017 - Trondheim: Demo psychic art og mediumskap m/ Marcus Burnett. 


Marcus Burnett ble født og vokste opp i Bristol, en by i det sørvestlige England. 

Som barn hadde han flere uforklarlige opplevelser. I et syn forutså han sine besteforeldres død i forbindelse med en forestående flytting. Ganske riktig, bare 10 dager etter at de var flyttet inn i det nye huset, dør bestemoren brått og uventet av slag. Dagen etter hennes begravelse, faller bestefaren om. Blodpropp. Livet står dessverre ikke til å redde. 

I de etterfølgende månedene oppstår en rekke hendelser, noe som fører til at Marcus etter hvert blir engstelig for å legge seg. Han opplever nemlig å ikke være alene på rommet, og at dette noe - så snart lyset blir slukket - gir seg til kjenne i form av fottrinn, banking i dører, eller også, - sier navnet hans. 

Som enhver annen 11 åring, reagerer Marcus med å gjemme seg inn under dyna og stikke fingrene i ørene for å stenge alt ute, dog til ingen nytte. «Besøket» fortsetter inntil han en dag frustrert og fullstendig utslitt, bestemmer seg for å konfrontere frykten. 

Han trekker teppet til side, strekker hånden ut og tenner lampen, og får se sin avdøde bestefar sitte smilende i fotenden av sengen. Bestefaren er glad over endelig å ha fått Marcus’ sin oppmerksomhet. Han ønsker at Marcus skal fortelle sin mor at bestefar og «Nan» er sammen, og at de er lykkelige. Før han forsvinner, sier han til Marcus at han ikke vil komme tilbake på denne måten igjen, men at han under ingen omstendighet må være redd. 

Fem år går, og hendelsene er mer eller mindre glemt, da Marcus får høre at hans mor er begynt å gå i en spiritistkirke. Han blir bekymret, redd for at moren blir lurt, og i håp om å få henne på bedre tanker, bestemmer han seg for å bli med neste gang hun drar til spiritistkirken. 

På plattform denne kvelden er et eldre skotsk medium ved navn Sam McDowell. Han går rett på sak i det han henvender seg til Marcus og forteller ham at hans bestefar, William, er skuffet over at har er kommet i den hensikt å skulle motbevise. Deretter sier mediet at han ser Marcus selv stå på plattform som medium en dag.

Marcus forsøker å le det hele bort, men blir raskt bragt til taushet da mediet forteller ham at hans bestefar også vet at det ikke går så bra på gymnaset, og at han derfor bør ta imot det jobbtilbudet han vil få i løpet av de to neste ukene. To uker senere får Marcus faktisk et tilbud om jobb, og til hvilket han klokelig takker ja. 

Disse hendelsene skyter fart i Marcus’ interesse for det åndelige. Han begynner å utvikle sine evner som medium, og som Sam noen år tidligere hadde forutsett, begynner han i en alder av 19 år og demonstrere sine evner som medium. 

Siden den gang har Marcus tatt en rekke kurs av kortere og lengre varighet ved Arthur Findley College, og jobbet med flere medier innenfor ulike retninger av mediumskapet. Særlig interesse har han for transe, fysisk mediumskap og det som på engelsk er kjent som «P s y c h i c a r t», som er en sjelden og unik form for mediumskap, hvor bevisene presenteres direkte ved at Marcus tegner ånden som kommuniser. Ikke uvanlig forekommer også navn og/eller korte beskjeder.


* * *


Bli med på en spennende og unik kveld hvor Marcus tegner hjelpere og guider, og overbringer beskjeder til publikum fra andre siden. Kanskje blir det nettopp DU en av de heldige som får en tegning fra en av dine kjære!

Arrangementet finner sted på Krystallen Alternative senter, fredag 16. juni 2017, fra kl. 19.00-21.00. 

Pris kr 350,-. 

Eventuelle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes per telefon til 
979 77 717 (Chriss) eller 924 18 017 (Monica). 


Påmelding skjer skriftlig til kurs@mediumskap.no, og er bindendeEt varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni i samarbeid med Krystallen Alternative senter17. jun 2017 - Trondheim: Kurs i psychic art  m/ Marcus Burnett


Vil du lære å tegne åndene? Vil du være med å vekke liv en unik og en i Norge for lengst glemt form for mentalt mediumskap? 

Historien forteller oss at vi på slutten av 1800-tallet/begynnelse av 1900-tallet hadde flere tegnende medier her i Norge, men disse forsvant uten noen som helst informasjon om hvem de var eller hva de utrettet. Dette ønsker vi å gjøre noe med. 

Psychic art er en sjelden og unik form for mentalt mediumskap, hvor bevisene presenteres direkte. Mediet tegner de kommuniserende ånder, ved siden av å overbringe hilsener og beskjeder til de etterlatte.

Ofte henger evnen sammen med kunstneriske talenter hos mediet, men det er slett ikke nødvendig for et godt resultat. Like så ofte har det hendt at medier som overhodet ikke kan tegne eller male, har vist seg å være gode psykiske kunstnere. I slike tilfeller har den åndelige verden virket direkte gjennom mediet, i form av automatisk tegning/maling.

Er du usikker på om du har det som skal til? Kom og prøv da vel. Som allerede nevnt er det ikke nødvendig å kunne tegne, for å bli hva vi kaller en psychic artist. 

Etter å ha arrangert et minkurs i psychic art tidligere i år, tilbyr vi nå et dagskurs. I dette kurset tar vi med hovedpunktene fra minikurset og bygger videre på dette. Kurset er således aktuelt for såvel nybegynnere som viderekommende. 

Underviser på kurset er Marcus Burnett: Mer informasjon om ham finner du nedenfor. 

For at alt skal ligge til rette for at du skal få en god kursopplevelse, vil tolk vil være tilstede og oversette der det er nødvendig. 


* * *

Arrangementet finner sted på Krystallen Alternative senter, lørdag 17. juni 2017, fra kl. 10.00-18.00. Pris kr 1.500,-. 


Eventuelle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes per telefon til 
979 77 717 (Chriss) eller 924 18 017 (Monica). 


Påmelding skjer skriftlig til kurs@mediumskap.no, og er bindendeEt varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni i samarbeid med Krystallen Alternative senter18. jun 2017 - Trondheim: Mediumutviklingskurs m/ Marcus Burnett


Dette kurset er tiltenkt deg som vil lære å kommunisere med den andre siden, eller som har litt erfaring fra før, men som trenger inspirasjon til å komme et steg videre. 

Vi lover et spennende kurs med mange nye og dyperegående teknikker. Foruten tradisjonelle øvelser, vil det også bli undervist i transe. 

Marcus har dessuten den evne at han kan se og tolke energi, og ut fra dette kan han si noe om dine styrker og svakheter, samt skreddersy øvelser for å styrke ditt potensial.

For at alt skal ligge til rette for at du skal få en god kursopplevelse, vil tolk vil være tilstede og oversette der det er nødvendig. 


* * * 

Arrangementet finner sted på Krystallen Alternative senter, søndag 18. juni fra kl. 10.00-18.00. 

Pris kr 1.500,-.


Eventuelle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes per telefon til 979 77 717 (Chriss) eller 924 18 017 (Monica). 


Påmelding skjer skriftlig til kurs@mediumskap.no, og er bindendeEt varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni i samarbeid med Krystallen Alternative senter22. sept 2017 - Oslo: Mediumdemonstrasjon m/Marion Dampier-Jeans


Marion Dampier-Jeans regnes for å være det fremste medium i Norden. Med over 48 års erfaring, hører Marion til blant eliten av undervisere.

Marion er født inn i en spirituell familie, og har hatt evnen til å se og kommunisere med åndene siden hun var barn. Marion er det medium som brakte spiritismen tilbake til Skandinavia og yter stor respekt for sitt arbeid. Foruten en rekke TV program i USA, England, Island og Grønland, har hun bl.a. deltatt i Åndenes makt og Fornemmelse for mord vist på norsk TV. 

Marion er dessuten Skandinavias mestselgende alternative forfatter med over 200.000 solgte eksemplarer. Hun har hittil skrevet fire bøker om sitt liv med åndene, og ytterligere to bøker er under bearbeidelse:


Hennes brennende engasjement for spiritismen gjør Marion til et medium i særklasse. Som medium leverer hun med unik treffsikkert og en god porsjon humor. 


Bli med på en unik aften hvor Marion demonstrerer sine evner ved å overlevere budskap fra våre kjære på den andre siden. Kanskje blir det nettopp DU som får en hilsen denne kvelden!

Arrangementet finner sted på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, Haraldsheimveien 4, 0587 Oslo, fredag 22. sept 2017, fra kl. 18.30-20.30.


Pris kr 400,- 


Påmeldingen skjer skriftlig per e-post til kurs@mediumskap.no, eventuelt sms 924 18 017 (Monica). Påmeldingen er bindende


Etter demonstrasjonen vil det bli mulighet for å ta bilder og "Snap" sammen med Marion, for de av dere som skulle ønske det. Du kan også få signert bøker. Har du ingen bok selv, så har vi et begrenset antall bøker til salgs for kr 100,- pr stk.Et varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni i samarbeid med Indre Balanse23. og 24. sept 2017 - Oslo: Mediumutviklingskurs m/Marion Dampier-Jeans


For første gang arrangerer vi et kurs, hvor vi åpner for påmelding til kun en av dagene, alt etter hvilken retning du ønsker å utvikle deg i. 

 

Dag 1 

 

Denne dagen er helt og holdent viet til det mentale mediumskapet. 

 

Det er en dag i øvelsens tegn. Det blir meditasjon hvor du vil få møte din guide, det blir øvelser innen psykometri og øvelser hvor du vil få testet ut dine evner til å kommunisere med den andre siden, selvfølgelig under kyndig råd og veiledning fra Marion.

 

Pris kr 1.500,-, hvorav kr 750,-* i depositum. 

* Ved påmelding til begge dagene gis en samlet rabatt på kr 500,-

 

Dag 2 

 

Denne dagen er viet helt og holdent til det fysiske mediumskapet.

 

Kunnskap om fysisk mediumskap erverves først og fremst gjennom erfaring. Vi setter opp en fysisk sirkel og ser hvor energiene tar oss. Det blir dessuten anledning til å høre åndene tale via Marion som transemedium, samt demonstrasjon av transfigurasjon (åndene viser seg i Marions ansikt). Dette blir en dag du ikke vil gå glipp av!

 

Pris kr 1.500,- hvorav kr 750,-* i depositum. 

 

* Ved påmelding til begge dagene gis en samlet rabatt på kr 500,-

 

* * *

 

Arrangementet finner sted på Oslo Vandrerhjem Haraldsheim, Haraldsheimveien 4, 0587 Oslo, lørdag 23. og søndag 24. sept 2017, fra kl. 10.00-16.30.

Eventuelle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes per sms til 975 85 501 (Trine) eller 924 18 017 (Monica). 

 

Påmelding skjer skriftlig til kurs@mediumskap.no, og er bindende

 

 

Et varmt velkommen <3

 

Arr: Spiritus Omni i samarbeid med Indre Balanse20.-22. okt 2017 - Kleppe: Praktisk fysisk mediumskap m/ Marion Dampier-Jeans


Ønsker du å lære mer om fysisk mediumskap? Vil du lære av en av de aller beste?

Bli med på et tredagers fordypningskurs, hvor det fysiske mediumskapet og den tradisjonelle fysisk sirkelen står i fokus. 

Vi ser på mediets, sirkellederens og sitternes rolle, samhandlingen mellom disse og den åndelige verden, og hvordan vi kan trygge denne kontakten.

Blant temaene som tas opp kan nevnes;


Vi ser dessuten på transen og de ulike faser, og hvordan vi skiller det mentale fra det fysiske.

Kurset er praktisk, hvilket vil si at det undervises etter prinsippet «learning by doing». 


Har du ikke sittet i en fysisk sirkel før, er dette en UNIK mulighet til å lære hva en fysisk sirkel er, spesielt om du går med tanker om sette opp en fysisk sirkel selv.


Kurset vil begrensede antall plasser, dette for å skape nær kontakt mellom underviser og deltaker, og fremme god og trygg læring. 


Marion vil dessuten demonstrere sine evner både som mentalt og fysisk medium. Dette er en opplevelse du IKKE vil gå glipp av!


Arrangementet finner sted i en privatbolig i Riskjellvegen 24, 4352 Kleppe, fredag 20., fra kl, 17.00-20.00, lørdag 21. og søndag 22., fra kl. 10.00-16.30.


Pris kr. 3.000,-, hvorav depositum, kr. 1.500,-.


Påmelding skjer skriftlig per e-post til kurs@mediumskap.no, og er bindende


Eventuelle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes per- epost, eventuelt per telefon til 924 18 017 (Monica).Et varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni27. okt 2017 - TrondheimBordseanse med det tyske mediet K. Muegge


De fleste har vel vært på messe og enten deltatt selv, eller sett en mengde glade mennesker løpe leende etter et bord som synes å leve sitt eget liv. Det har også vi, og vi synes det er like morsomt og spennende hver gang.

Dansende bord er dog ikke et fysisk fenomen. Bordet er et hjelpemiddel for kommunikasjon med den åndelige verden, og/eller en forlengelse av de kreftene mediet besitter.

Under bordseansene i Trondheim i oktober, vil du ikke bare få prøve bordet selv, men du vil også få muligheten til å sitte sammen med i en ordinær bordseanse og oppleve mediets fantastiske telekinetiske evner.

Som med de fleste fysiske seanser, foregår også en bordseanse i mørket. Ved en levitasjon av bordet, vil lyset tennes, slik at vi alle får se bordets reise opp mot taket og ned igjen. Andre vanlige fenomener er levitasjon av objekter, åndelys og bankelyder.

Før seansen, vil mediet fortelle litt om seg selv, sin historie og dele av sin erfaring som fysisk medium gjennom en årrekke. Deretter blir det en kort pause. Selve bordseansen tar ca. 2 timer. 


Språk: engelsk

* * *

Arrangementet finner sted sentralt i Trondheim, fredag 27. oktober fra kl. 18.00-22.00. 

Det er kun plass til 15 deltakere i hver seanse. Det begynner allerede å bli en del påmeldte, så vær raskt ute dersom du ønsker å sikre deg en plass. 

Dersom du ikke har deltatt på seanser i regi Spiritus Omni tidligere, må du oppgi fullt navn, adresse, samt skrive noen om dine eventuelle tidligere erfaringer og motivasjon for å delta. 


Pris kr 1.200,-, hvorav depositum, kr 600,-. 

Påmelding skjer skriftlig per e-post til kurs@mediumskap.no, og er bindende


Eventuelle spørsmål vedrørende arrangementet kan rettes per e-post, eventuelt per telefon til 924 18 017 (Monica). Et varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni28. okt 2017 - Trondheim: Kabinettseanse med det tyske mediet K. Muegge


Et varmt velkommen til kabinettseanse med "Kai Felix".

Mediet for anledningen, K. Muegge, kommer fra Frankfurt i Tyskland, og har sittet for fysisk mediumskap i Felix Experimental Group (FEG), eller Felix Circle som de også gjerne blir kalt, siden 2004. 

K. Muegge er det eneste kjente fysisk medium i dag som har latt seg undersøke av vitenskapen. Resultatet fra disse kontrollseansene er publisert i «Journal of the Society for Psychical Research». 

Vi har vært så heldige å få ha fulgt K. Muegge i de siste seks år. I løpet av disse årene har vi sittet med i et titalls kabinettseanser. Vi har fått lov å ta del i - en for oss - fantastisk utvikling. 

Grensesprengede, ja så absolutt. Dog så nært og kjært. Det er derfor med stor glede vi igjen har gleden av å kunne dele denne opplevelsen med DEG!

* * *


En kabinettseanse fungerer på den måte at deltakerne sitter i en halvsirkel rundt mediet som sitter plassert i et slags telt som vi på «fagspråket» kaller for et kabinett. Når seansen begynner fremsier mediet en bønn, før lyset slukkes og mediet begynner å puste på en spesiell måte for å fremskynde transen (holotropisk pusting). 

Så snart mediet er i transe, meddeler mediets kontrollånd seg, og seansen begynner for fullt. 2-3 timer fullspekket med fenomener fra begynnelse til slutt. Den som tror at dette er lang tid å sitte i ro, må tro om igjen, for du vil erfare at du ikke vil skjønne hvor tiden ble av. 

Blant de mange fenomener knyttet til Kais mediumskap, finner vi raps (bankelyder), fottrinn, levitasjoner (gjenstander flyver i luften av seg selv), apporter (gaver fra den åndelige verden), åndelys (lysfenomener), ektoplasma og del- og helmaterialisasjoner. For mer informasjon om Felix Experimental Group og deres fantastiske arbeid, les her.

Vanlige fenomener er transetale, bankelyder, lyden av fottrinn, åndelys, levitasjon av objekter, apporter, del- eller helmaterialisasjoner i illuminerende eller rødt lys, samt ektoplasma i ulike faser.

Noen ganger får en eller flere av deltakere en hilsen fra noen de har kjær på den andre siden. Det hender også at vi får ta del i et eller flere eksperiment, hvor en eller flere av deltakerne blir valgt ut til å bistå åndeteamet. 

Noen ganger er også apportene vi får en gave til en eller flere av deltakerne, og disse etterfølges gjerne av en rørende beskjed. Ingen seanser er like, og hva du vil få oppleve denne kvelden er mye opp til menneskene som deltar. Jo mer energi VI er i stand til å SKAPE, jo bedre RESULTATER vil VI også få. 

Før seansen, holde en workshop for å forberede deltakeren til seansen. Deretter blir det en lengre pause. Selve kabinettseansen tar ca. 3 timer. 

Språk: engelsk

* * *

Høres dette interessant ut?

Arrangementet finner sted sentralt i Trondheim by, lørdag 28. oktober kl. 15.00-22.00 (23.00). 

Skulle det mot formodning skje at arrangementet flyttes utenfor bykjernen, vil vi sørge for transport til og fra, for de som kommer tilreisende fra andre steder i landet.

Pris kr 1.500,- (hvorav depositum, kr 750,-, innbetales ved bekreftet plass). 

Det er kun plass til 15 deltakere i hver seanse. Det begynner allerede å bli en del påmeldte, så vær raskt ute dersom du ønsker å sikre deg en plass. 

Påmelding skjer skriftlig per e-post til kurs@mediumskap.no, og er bindende.

Eventuelle henvendelser vedrørende arrangementet skjer per e-post, eventuelt per telefon til 924 18 017 (Monica). 

Obs! Dersom du ikke har deltatt på seanser i regi Spiritus Omni tidligere, må du oppgi fullt navn, adresse, samt skrive noen om dine eventuelle tidligere erfaringer og motivasjon for å delta. Et varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni29. okt 2017 - Trondheim: Venneseanse med "Kai Felix"


Dette er et lukket arrangement. Deltakelse skjer kun etter invitasjon. Et varmt velkommen <3


Arr: Spiritus Omni